Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie voor je website of webshop

Online gevonden worden

Een sterke online aanwezigheid is tegenwoordig essentieel en zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online marketing.

Yubb kan je onderneming op een zorgvuldige en meetbare manier ondersteunen bij het behalen van online resultaten. Om online succes te behalen, zijn goed doordachte strategieën en een grondige analyse van de resultaten vereist.

Yubb beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om je bedrijf te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve online strategieën.

Yubb is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld en past deze toe om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Yubb legt het uit

Zoekmachine optimalisatie is een ingewikkeld proces om de organische zoekresultaten van je WordPress website of webshop te verbeteren. Wij kunnen je website voor de zoekmachines optimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor een optimale conversie. Hierdoor wordt je website of webshop beter zichtbaar voor potentiële klanten en zoekmachines zoals Google en Bing.

Wist je dat Google meer dan 200 verschillende rankingfactoren gebruikt bij het indexeren van je website of webshop?

Yubb is gespecialiseerd in website optimalisatie en kan op basis van grondig onderzoek en uitgebreide analyses goed inschatten welke factoren het belangrijkst zijn om je positie in de zoekmachines te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan worden onderverdeeld in de volgende belangrijke onderdelen:

  • Basisinstellingen van SEO, zoals optimale paginatitels en beschrijvingen.
  • Structuur van de website of webwinkel om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
  • Optimalisatie van de inhoud, zoals SEO-copywriting met kwalitatief hoogwaardige en actuele teksten en beeldmateriaal.
  • Technische SEO, waaronder indexering, crawlbaarheid en Core Web Vitals voor website vitaliteit.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, met een mobielvriendelijk en responsief ontwerp.
  • Promotie van de website of webshop met natuurlijke linkopbouw.

Uitbesteden van SEO

Deskundig Advies

Lees hoe Yubb kan helpen bij het optimaliseren van jouw website of webwinkel. Ontdek wat Yubb voor je kan betekenen om jouw website of webshop beter te laten opvallen in zoekresultaten.

Graag stel ik mijn deskundige diensten ter beschikking om jou te helpen bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Een diepgaande analyse van jouw website of webshop is essentieel om de zwakke punten en verbeterpunten te identificeren.

Na het verzamelen van de nodige informatie, zal Yubb een gepersonaliseerde strategie opstellen om jouw website of webshop beter te optimaliseren voor zoekmachines en potentiële klanten.

In de strategie wordt rekening houden met alle belangrijke factoren zoals keywords, backlinks, technische aspecten en meer.

Yubb is ervan overtuigd dat een deskundige aanpak resulteert in een verbeterde zichtbaarheid van je website of webshop. Dit leidt tot meer verkeer en een hogere conversie.

Laten we samen werken om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en jouw bedrijf te laten groeien.

Zoekmachine optimalisatie

Belangrijke onderdelen

Onderzoek naar zoekwoorden

Door middel van uitgebreid zoekwoorden onderzoek kan ik waardevolle en specifieke zoekwoorden vinden die relevant zijn voor je bedrijf. Yubb helpt je de kracht te benutten van lange zoekwoorden, ook bekend als long-tail keywords. Lange zoekwoorden zijn minder competitief omdat er minder mensen over schrijven, wat een uitgelezen kans biedt om je websitepagina’s beter vindbaar te maken met specifieke long-tail zoekwoorden.

Zoekwoordstrategie

Samen ontwikkelen we een zoekwoordstrategie op basis van specifieke zoekwoorden. Indien nodig creëren we optimale landingspagina’s en/of productpagina’s. We optimaliseren samen bestaande inhoud, gebruiken aangepaste zoekwoorden, metadata en interne links.

Content optimalisatie

Yubb ontwikkelt een zoekwoordstrategie op basis van specifieke zoekwoorden. Indien nodig creëren we optimale landingspagina’s en/of productpagina’s. We optimaliseren bestaande inhoud, gebruiken aangepaste zoekwoorden, metadata en interne links.

Concurrentie analyse

Wie zijn jouw concurrenten online en waarom staan zij hoger in zoekmachines? Bij Yubb kun je terecht voor een uitgebreide concurrentieanalyse en het ontwikkelen van een strategie om jouw positie ten opzichte van de concurrentie te verbeteren.

Technische seo

Yubb zorgt voor de juiste technische basisinstellingen en gestructureerde data (schema markup). Ook lossen we problemen op met dubbele content (duplicate content) en identificeren we gebroken links om redirects te maken. Daarnaast installeren we een SSL-certificaat, optimaliseren we de snelheid van je website en zorgen we dat deze geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik (responsive).

Wij besteden veel tijd en aandacht aan de prestaties, reactiesnelheid en visuele stabiliteit van je website of webwinkel. De gebruiksvriendelijkheid is altijd een belangrijke rankingfactor van Google geweest. Sinds mei 2021 is website vitaliteit (Core Web Vitals) echter een van de belangrijkere rankingfactoren die Google gebruikt bij het bepalen van de positie in de zoekmachine.

Ook maken wij een geoptimaliseerde XML-sitemap en melden we de website aan bij Google Webmaster Tools (GSC) en Bing Webmaster Tools.

Linkbuilding

Door actief links aan te vragen op andere websites met een hoge domein autoriteit die verwijzen naar jouw website, krijgt Google een positief signaal dat jouw website relevanter is voor zoekmachine bezoekers.

Conversie optimalisatie

Nadat we ervoor hebben gezorgd dat jouw website beter wordt gevonden in Google, is onze volgende taak het genereren van goede leads. Door het toevoegen van de juiste ‘call-to-action’-momenten op je website of webshop, zorgen wij voor een optimale conversieratio.

Google Mijn bedrijf

Doel is om jouw lokale onderneming digitaal te optimaliseren, zodat zowel huidige als toekomstige klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Dit doen we door het creëren van een bedrijfspagina op Google en het optimaliseren van de inhoud ervan. Daarnaast bieden we advies en hulp bij het schrijven van content en het verkrijgen van organische links die gerelateerd zijn aan jouw locatie.

Wij begrijpen dat lokale vindbaarheid van essentieel belang is voor ondernemingen, en daarom werken we nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online opvalt. Door onze expertise op het gebied van digitale marketing en zoekmachine optimalisatie, kunnen we jouw bedrijf helpen om de concurrentie voor te blijven en meer klanten te bereiken.

Onderhoud

Wanneer je Yubb inhuurt om jouw website te maken, dan zorgen wij ervoor dat deze technisch optimaal is ingericht voor zowel bezoekers als zoekmachines bij oplevering. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het onderhouden van jouw WordPress website ook van cruciaal belang is om een ​​gebruiksvriendelijke website te behouden die gemakkelijk online kan worden gevonden.

Het uitvoeren van updates, de juiste beveiliging en geoptimaliseerde snelheid van jouw website of webshop zijn allemaal factoren die een rol spelen in de prestaties van jouw website.

Door het regelmatig uitvoeren van deze taken, blijft jouw website up-to-date en is deze beter beschermd tegen beveiligingsrisico’s. Bovendien zal een goed onderhouden website sneller laden en daardoor een betere gebruikerservaring bieden aan jouw bezoekers.

Kortom, het bouwen van een website is slechts het begin. Het regelmatig onderhouden ervan is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website zijn doelen blijft behalen en jouw bedrijf online zichtbaar blijft.

Ben jij bereid om deze uitdaging met Yubb aan te gaan?