Portfolio

Een kleine selectie van mijn werk

Portfolio

Hieronder vind je een beknopte lijst van enkele projecten waar ik met veel trots op terugkijk. Mijn portfolio omvat websites voor verschillende bedrijven en organisaties, waaronder e-commerce winkels, professionele dienstverleners en non-profitorganisaties.

Yubb werkt nauw samen met klanten tijdens het hele proces, van concept tot lancering.

Indien je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner voor website projecten, dan is Yubb de juiste keuze.

Neem vandaag nog contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Succes met ons team delen op kantoor
Screenshot website oorspalktherapie op mac

+HMC website

Oorspalktherapie

Yubb heeft recent de website voor de behandeling van afstaande oren bij pasgeboren baby’s gerealiseerd voor een samenwerking tussen +HMC en het WKZ.

Jungheinrich Nederland

Automatische magazijn oplossingen

Yubb heeft in opdracht van Jungheinrich Nederland de website voor automatische magazijn oplossingen gerealiseerd. Jungheinrich vroeg Yubb om hun plannen te vertalen naar een nieuwe website gericht op magazijnautomatisering.

Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld.

Mockup Jungheinrich website
Website Harriet Krijgh

Harriet Krijgh

Celliste

Harriet heeft Yubb gevraagd de officiële website te vervangen voor een nieuwe versie die voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Mplus vacature website

Werken bij website

Yubb heeft in nauwe samenwerking met JobPromo een uniek concept ontwikkeld voor Werken bij Mplus, dit unieke concept presenteert op unieke wijze de vacatures binnen de organisatie.

Werken bij website
Aspang Klinik

Venenklinik Aspang

Oostenrijk

Yubb heeft recent in opdracht voor deze behandelkliniek voor spataderen en cosmetische ingrepen de nieuwe website ontwikkeld.

Is jouw klus mijn volgende uitdaging?

Laten we beginnen met een kop koffie

Je hebt zojuist een aantal van mijn projecten kunnen bekijken. Elk jaar werk ik gemiddeld aan 15 websites en 10 webshops, zowel grote als kleine projecten, en ik zet me in met dezelfde passie en toewijding voor elk project.

Daarnaast heeft Yubb een groot aantal websites in beheer en ben ik verantwoordelijk voor de zoekmachine optimalisatie van een grote groep trouwe klanten.

Heb ik je kunnen overtuigen? Of heb je nog vragen? Ik kom graag bij je langs voor een kop koffie en om verder te praten.

Dus nodig mij gerust uit!

Koffie drinken

Benieuwd naar andere aansprekende klussen?